مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله اتوبوس معیوب

باسلام و عرض ادب بنده یکماه پیش بصورت مبایعه نامه خریدم که فروشنده به من گفت موتور تعمیر کرده و سالم میباشد حال فهمیدم که روغن سوزی دارد ونیز از 900 تمن مبلغ کل 740 تمن پرداخت و مابقی چک دادم و الان گفتم بیشتر از این نمی ارزد چون روغن سوزی دارد حال قبول نمیکند باید درخواست کارشناسی ماشین بدهم یا شکایت فسخ وارش معامله لطفا راهنمایی نمایید باتشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اول اظهارنامه بدهین عیب را اعلام کنید
بعد دادخواست اثبات عیب و فسخ

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
متن قرارداد شما باید بررسی شود.
اگر فسخ ساقط شده باشد فقط می توانید ارش بگیرید و گرنه تامین دلیل بگیرید و سپس برای فسخ اقدام کنید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام با مراجعه به دفتر خدمات قضایی درخواست تامین دلیل کنید و سپس به استناد خیار عیب دادخواست فسخ بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام ‌معایب خودرو مشخص گردد
و سپس اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و دادخواست فسخ قرارداد بیع اقامه نمایید
و به خیار عیب و تدلیس استناد نمایید
شما می توانید قرارداد را فسخ ننمایید و مطالبه خسارت ارش را نمایید
و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل بگیرید و سپس برای فسخ اقدام کنید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید قرارداد بررسی شود تا امکانات موجود برای طرح دعوا را سنجیده و سپس اقدام گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته نسبت به پاسخگویی اقدام شده است‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر فسخ دارید فسخ در غیر این دادخواست آرش