مشاوره حقوقی رایگان - مزایده زمین توقیفی

شرکت تعاونی مسکن دارای هفت سهامدار و 300 نفر صاحب امتیاز می‌باشد سهامداران رای به انحلال شرکت دادند زمین قبلاً توسط ده نفر توقیف شده است با سه بار انتشار آگهی به طلبکاران هیچ کس مراجعه نکرده سه بار مزایده انجام شد و اکنون با مبایعه نامه فروخته شده سهامداران شکایت نمودند اگر هیات تصفیه تشریفات مزایده را به درستی انجام ندهد مزایده ها باطل و معامله باطل می شود یا چون زمین توقیف بوده نباید مزایده برگزار می کردند؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اولا زمین در مالکیت شرکت اگر بوده است و 10 نفر از طلب کاران آن را توقیف کرده اند دارنده حق تقدم هستند ولیکن زمینی که در توقیف باشد معامله آن غیر نافذ است و اگر شرکت منحل شده باشد که مدیر تصفیه نمی تواند اقدام به انجام معامله بدین شکل نماید به نظر می رسد که انحلال و توقیف به شکلی طراحی شده بوده، ولی قانونا امکان ابطال معاملات وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت توقیف امکان انتقال وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر زمین توقیف بوده مزایده باطل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توقیف باشد امکان انتقال قانونا امکان پذیر نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمینی که در توقیف باشد معامله آن غیر نافذ است و اگر شرکت منحل شده باشد که مدیر تصفیه نمی تواند اقدام به انجام معامله بدین شکل نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بحث بسیار پیچیده و فنی و تخصصی است باید اسناد و مدارک بررسی شود