مشاوره حقوقی رایگان - ارتودنسی دندان

سلام
من یه ماه پیش برای ارتودنسی دندان هایم به درمانگاه مراجعه کردم دکتر ارتودنسی در طرح درمان خودش گفت دو تا از دندانهای من باید کشیده بشه بعد یک ماه دکتر ارتودنسی درمانگاه عوض شده دکتر جدیدی که اومده میگه که اون دندون نباید کشیده می‌شد و اگر بخواهیم اینجوری درمان کنیم احتمال اینکه کار درست از آب در بیاد کمه و احتمال داره حالت صورت شما عوض بشه یا باید دندوناتو اونایی که کشیدی و اینپلنت کنی یا اینکه کار به صورت درست در نمیاد درمانگاه من گفته شما رو ارجاع می‌دهیم به یک دکتر دیگه و اینکه الان یه دکتر دیگه بخواد دندونای منو درست کنه بازم با مشکل مواجه میشه یعنی حالت صورت عوض میشه من الان باید چه کار کنم به کجا شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادسرای جرائم پزشکی و یا نظام پزشکی پیگیری و شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید در خصوص این مورد شخصاً یا توسط وکیل رسمی دادگستری از طریق دادسرای جرایم پزشکی از می خوام شکایت خود را به ثبت برساند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق نظام پزشکی قابل شکایت است و پیگیری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شکایتی دارید می توانید از طریق نظام پزشکی پیگیری کنیدیا در دادسرای پزشکی پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قصوری از ناحیه دندانپزشکی ایجاد شده باشد قابل شکایت است