مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با پرداخت نقد

سلام بنده مشاور املاک دارم به دلیل شرایط سخت چک ها پرداخت ثمن معامله به صورت نقد در تاریخ های مقرر توضیح میدهیم و سعی داریم چک ها رو کم کنیم و بعد پرداخت وجه با وارد کردن شماره فیش پرداختی داخل قرارداد توضیح میدهم حتی داخل قراردا توضیح میدهم تحویل و تنظیم سند منوط به پرداخت وجه های از طرف خریدار میباشد ایا میشه مشکل خاصی از قبیل پرداخت نکردن وجه از طرف خریدار و یا مشکلی حقوقی که یک طرف معامله به وجود اورد

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفا"جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما ( پاسخ سوالتون ) حاصل 28 سال فعالیت سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید بنحو احسن پاسخگو هستم.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است