مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل شلاق تعزیری به جزای نقدی

با سلام وقت بخیر، همسر خواهرم بابت رابطه نامشروع به 40ضربه شلاق تعزیری در دادگاه بدوی محکوم شدن،سوالم این هست که با توجه به درجه شش بودن امکان تبدیل به جزای نقدی وجود داره یاخیر؟جهات مخففه هم وجود ندارد فقط در آخرین جلسه با وجود اینکه کماکان انکار میکردن وکیل محکوم علیه گفتن موکلم توبه کردند،آیا دادگاه این توبه که وکیل از جانب موکل بیان کرده به عنوان جهات مخففه میپذیرند و تبدیل میکنند؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. در فرض قطعیت حکم، در مرحله اجرای حکم نیز می توان با تکیه بر نهادهای ارفاقی، درخواست تبدیل نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را از طریق شعبه پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا تا سی ضربه شلاق در رابطه نامشروع قابل تبدیل است ولی شما درخواست خود همراه با ابراز پشیمانی را به دفتر شعبه ارایه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ممکن است به هر روی امکان توصل به نهادهای ارفاقی می باشد