مشاوره حقوقی رایگان - مخارج خانه

با سلام
ما بعد از طلاق به علت اینکه آپارتمان مقداری از آن بنام همسرم بود و بقیه بنام من در همان آپارتمان زندگی می‌کنیم ولی من حدود 3/5 ملیون خرج خانه را داده ام که زوجه قبول ندارد و میگوید بابت این که اینجا زندگی میکنی باید پرداخت کنی در ضمن من جای دیگری را برای زندگی ندارم و متاسفانه تا خانه فروش نرود پولی برای اجاره جایی ندارم . پول برق 170 هزار تومان آمده که زوجه سهمش را نمیدهدلباسهایم را خودم شست‌وشو میکنم و برای خودم غذا تهیه و ظروف آن را خودم میشورم تونی هیچ کاری برای من انجام نمی‌دهد تمام کارهای شخصی ام را خودم انجام می‌دهم تکلیف من چیست با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اول از اداره ثبت گواهی عدم افراز بگیرید و بعد هم دستور فروش از دادگاه اخذ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما کمی کلی است اما اگر شما جدا شدید بحث ثبات اما اگر همچنان در زوجیت تشریف دارید می‌بایست بابت اجرت المثل را بپردازید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال وقتی طلاق گرفته اید تا زمان عده نفقه بر عهده ی شما است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت بهتر است توافقی عمل کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دستور فروش اخذ نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از جدا شدن طبیعی است امور مستقل از یکدیگر صورت گیرد میتوانید با ارسال اظهارنامه اجرت المثل ایام تصرف به میزان سهمتان و قبوض را مطالبه رسمی نمایید و در صورت عدم اعتنا دادخواست دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در عده طلاق هستید کماکان پرداخت نفقه و اجرت المثل با شماست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به دستور فروش اقدام نمایید اگر قابل افراز نباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانی با اخذ گواهی عدم افراز دا‌دخواست فروش مال مشاع بدهید.