مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت الکترونیکی

یکی از دوستان بنده در دفتر ازدواج مشغول است و گاهی در صورت عدم حضور سردفتر با اجازه ی سردفتر اثر انگشت و امضای ایشان را میزنه میخواستم بدونم حکم این کار چیه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از نظر مراجع ذی ربط تخلف برای سردفتر و شخصی است که بجای ایشان اثر انگشت میزند و همچنین نفس عمل نیز جعل محسوب میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جعل . سو استفاده از سمت و استفاده از سند مجعول و اگر سردفتر هم مطلع باشد متهم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جعل واستفاده از سند مجعول و اگر سردفتر هم مطلع باشد متهم است