مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از فرزند

با سلام و خسته نباشید باغی معامله کردم با قولنامه بابتش یک واحد گرفتم و الباقی پول وچک دو سال پیش و سند واحد رو به نام پسرم زدم الان پسرم واحد رو پس نمیده و میگه واحد مال خودم هست آیا میشود ملک رو پس گرفت ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نماید که ملک به عنوان هبه به فرزند واگذار شده می توانید از هبه خود رجوع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ابطال معامله صوری و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر فرض بر هبه باشد و قبض شده باشد هبه به فرزند غیر قابل رجوع می باشد
می توانید ثمن آن را مطالبه نمایید ویا با صوری بودن معامله ابطال آن را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست ابطال معامله صوری و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی دارید می‌توانید دادخواست ابطال مبایعه نامه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست ابطال معامله و دادخواست تنظیم سند رسمی دهید