مشاوره حقوقی رایگان - ملک خلع ید

با سلام. ملک مادرم دوسال قبل به جهت عدم توافق و شکایت چند نفر از وراث خلع ید و پلمپ شد.در حال حاضر دوسال از پلمپ میگذرد که اولا تمامی درختان خشک و منزل رو به خرابی است.و به جهت پلمپ بودن مشتری قبول نمیکند.ایا بنده می توانم به جهت اینکه دوسال از ملک استفاده نشده و انتفاعی از آن نداشتم و بابت ضرر و زیان این ایام دادخواست مطالبه خسارت کنم از ورثه .که حداقل به اجاره داده شود هم به منزل رسیدگی میشود و هم مشتری پیدا گردد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارائه گواهی انحصار وراثت دا‌دخواست تقسیم ترکه بدهید.
در صورتی که سند به نام وراث است می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید با ارائه گواهی انحصار وراثت دا‌دخواست تقسیم ترکه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید با ارائه گواهی انحصار وراثت دا‌دخواست تقسیم ترکه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید با ارائه گواهی انحصار وراثت دا‌دخواست تقسیم ترکه بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به تحریر و تقسیم ترکه اقدام نمایید
با توافق می توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید ابتدا به طرفیت بقیه وراث گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث هر یک از وراث را دهید و سپس نسبت به فروش آن دستور فروش بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر ولی میتوانید نسبت به دستور فروش اقدام کنید