مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تعویض اتاق از بیمه

سلام و خسته نباشید
حدود یک ماه تصادف کردم و طرف مقابل صد در صد مقصر بود
ماشینم پراید مدل93
خسارت وارد شده در حد که قسمت جلو ماشین باید کامل تعویض بشه داخل کاپوت و موتور هم خسارت جدی وارد شده
اگر تعویض اتاق نکنم نمیتونم ماشین بفروشم و تعویض پلاک کنم
کارشناس بیمه گفته چون بقیه ماشین سالم فقط 35 درصد هزینه اتاق رو پرداخت میکنن
تعهد بیمه مقابل 320 میلیون تومان است
چطور میتونم به صورت توافقی با بیمه خسارتم را دریافت کنم که ضرر نکنم
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر فقط قیمت جلو خودرو ، خسارت وارد شده باشد ، بیمه هزینه تعویض اتاق را پرداخت نخواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال پرداخت خسارت طبق نظر کارشناس بیمه پرداخت می شود و نظر کارشناس مربوطه ملاک است .
می توانید از طریق بیمه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نظریه کارشناسی ملاک است
لکن وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است