مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تغییر قانونی انجین موتور سیکلت

سلام خسته نباشد
من یک موتور طرح ویو خریداری کردم مدارک هم دارم ولی به نام من نیست انجین مشکل پیدا کرده میخوام انجین نو نصب کنم رو موتور مراحل قانونی به چه صورت هست.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما اگر بخواهید هر اقدامی تغییراتی برای موتورسیکلت خود انجام دهید یا باید توسط مالک انجام بگیره یا می توانید از مالک وکالت تان بگیرید و شما به نیابت از ایشان این اقدامات را انجام دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مراجعه به اداره راهنمایی و رانندگی محل سکونت خود و ارایه مدارک. ابتدا کارشناس راهنمایی و رانندگی باید اعلام نظر کند تا از طریق مجاری قانونی اقدام گردد. ضمنا باید وکالت از صاحب سند داشته باشید اگر ندارید به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید و تقاضای فک پلاک بدهید و سپس تعویض موتور

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مالک رسمی باید به راهنمایی و رانندگی رجوع کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ وکالت از مالک از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مالک یا وکیل ایشان از طریق راهور مجوز بگیرند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مالک شخصا یا شما با وکالت به راهور مراجعه فرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق راهنمایی رانندگی مجوز اخذ نمایید