مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مهریه

باسلام وخسته نباشی خدمت شما عزیزان وبزرگواران
بنده درخواست مطالبه مهریه کردم درسال 95 و زوج متواری شد تا سال 1400باهزارنیابت وجلب دستگیر شد. در حال حاضر درخواست تعدیل و دوشاهد میخواد بیاره دادگاه که ندارم و... سوال بنده من چون نمیتونم ثابت کنم که این فرد دروغ میگه وداره ولی بنام نیست.
آیا میتوانم خانه ای که فروخته شده قبل ازشکایت من زمانی که باهم زندگی میکردیم.وپول کرده و همینطور ماشین تاکسی که فروخته بعدازشکایت من وپول کرده و کپی سندها دسته بنده هست آیا میتوانم دردادگاه مطرح کنم که فقط به قاضی بقبولانم که دارایی دارد یا پول کرده یا بنام نزده چون من زن دوم بودم وهمین بلا وروند رو برای زن اول پیاده کرده وموفق هم شده ومهریه نداده.
لطفا راهنمایی بفرمایید بنده چطور میتوانم درخواست تعدیل این فرد رو رد کنم. ممنون وسپاسگزارم??

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تا قبل از مطالبه مهریه زوجه میتواند اموال خود را منتقل کند اما در خصوص تاکسی چون جزو مستثنیات دین است قابل توقیف از نظر سندی است اما از نظر مزایده گذاشتن خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه مدارک مذکور می توانید در جلسه رسیدگی دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر انتقال اموالش به منزله فرار از پرداخت مهریه بوده میتوانید شکایت کیفری انتقال صوری برای فرار از دین کنید که هم مجازات زندان دارد و هم مستلزم پرداخت بدهی شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید شکایت خود را انجام وپیگیری کنید اما نتیجه قابل پیش بینی نیست و بیته به اظهارات و دفاعیات زوج دارد