مشاوره حقوقی رایگان - پارک در مشاع و توهین

با سلام
یکی از واحدها خودرو خود را در محل مشاع ساختمان پارک میکند که به تذکر بنده توجهی نکردند و پس از دعوت ایشان به پارکینگ جر و بحث کرده و به اینجانب الفاظ رکیک به کار برده و با من برخورد فیزیکی کردن که توسط دوربین تصویر ضبط شده و از این جریان 2ماهی گذشته و هنوز هم پارک میکند.آیا میتوان از ایشان هم بابت پارکینگ و هم اهانت به بنده شکایت کرد؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله پارک در مشاعات بایستی با اجازه کلیه مالکین متصرفین باشد و در ارتباط با توهین و فحاشی نیز می‌تواند علیه شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله قابل شکایت است و پیگیری است تحت ایجاد مزاحمت و توهین
میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تا یکسال میتولنید بابت توهین شکایت کنید بابت مزاحمت هم هر وقت تمایل داشتید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه فیلم دوربین مداربسته و همچنین می تواند خودتان فیلم و عکس بگیرید و با عنوان مزاحمت و توهین و فحاشی شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله نحت عنوان توهین و افترا و تصرف پارکینگ قابل پیگیری است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بلهه در هر دو صورت می تونید این کار رو بکیند