مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

با سلام و عرض ادب .
قهوه خانه ای در بازار با سابقه کار حدود 50 سال که یک شریک داشتم . شریکم به بیماری سرطان مبتلا شد و مغازه را به قیمت 400 میلیون به معرض فروش گذاشتیم . خرداد ماه سال قبل بدلیل نیاز مبرم جهت انجام شیمی درمانی ، خریداری امد و گفت من به عنوان انباری میخوام . چون قیمت استفاده بعنوان انبار بسیار پایین است و سرقفلی را به 310 واگذار کردیم . خریدار یکماه بعنوان انباری استفاده کرد و مجددا بصورت قهوه خانه راه اندازی کرده . با این ترفند محل کسب را مفت خریداری کرد . ایا امکان شکایت هست ؟
اگر هست تحت چه عنوانی .
با تشکر و امتنان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که در قرارداد قید شده باشد نمی تواند تغییر شغل بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر
لکن بستگي به مفاد قرارداد دارد