مشاوره حقوقی رایگان - درباره مغازه اوقافی

باعرض سلام وخسته نباشید،همسر من فوت کرده ویک مغازه اوقافی دربازار داردکه با بردارش شریک می باشد.الان من ودوالادش درحال کارهای انحصارورثه هستیم که نامه دادن برای انجام مالیات برارث.سوال من این است که برادر شوهر م تمام دردست اوست اگر اجار نامه اوقاف را به ما ندهد ما باید چیکار کنیم .وآیا می توانیم نصف مغاره را بفروشیم .باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول باید اظهار نامه به برادرش بدهید ، بعد سهم خود از اجاره را بخواهید اگر نداد خلع ید ، تماس بگیرید تا بیشتر توضیح داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره اوقاف موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اوقاف و امور خیریه رجوع بفرمائید