مشاوره حقوقی رایگان - دریافت طلب از کارفرما

سلام ، بنده برای شخصی کار ساختمان انجام دادم ولی قرادادی ننوشتیم و بصورت اعتمادی کار را انجام دادم ، ولی حالا آن شخص مبلغ رو به بنده نداده و کار ساختمان را واگذار کرده به شخص دیگر ، حالا طلبم را چجور از آن شخص بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی دارید و یا دست نوشته ای مبنی بر توافقات بینتان میتوانید دادخواست مطالبه وجه. دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید