مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه اداره کار

سلام. من با شکایت از کارفرما حکم اداره کار به نفع من صادر شد. کارفرما شرکت حقوقی هست ولی به دلیل بدهی میلیاردی تمامی حسابهاشون مسدوده، من چجوری میتونم مبلغ حکم اداره کار رو از کارفرما بگیرم؟ ایا از حساب مدیریت شرکت میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر شما فعلا برید اجرای احکام که جز غرما قرار بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
باید درخواست دهید تا در لیست غرما قرارتان دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه کارفرما شما شرکت بوده است صرفا می توانید اموال شرکت را توقیف کنید.
می توانید درخواست ورشکستگی شرکت را بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر تقاضای ورشکستگی و انحلال شرکت کنید