مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر فوری

سلام من 14 سالم هست پدر و مادرم از هم جدا شدن برادرم مادرم را کتک میزد به پدرم شدیدا توهین میکند و خود من را هم چند بار کتک زده که یک بار باعث مو برداشتن دو انگشتم شد بار ها اقدام به تهدید من و پدرم کرده و همینطور بارها هم تهدید به از بین بردن مال های پدرم کرده من واقعا از او میترسم که او نکنه که من رو بکشه خواهشا سریعا جواب بدید هنوز به کسی نگفتم موضوع شکایت رو پولش هم هرچقدر شد میدم فقط این به سزای اعمالش برسه واقعا نیاز به کمک دارم اگر بتونم وکیل میگیرم چند روزه سعی میکنم مدرک جمع کنم که راحت تر بتونم شکایت کنم شما بگویید چه کار میتونم بکنم چون پدر مادرم این کار را نمیکنند (چون بچشونه)

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید هنگام ضرب و جرح با 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه نماید به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و یا استشهادیه تهیه و شکایت کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت تهدید و ضرب وجرح از او شکایت کنید برای وکیل هم از طریق پنل درخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید فوراً با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و پدر و مادر شما یک وکیل بگیرند و اقدامات قانونی را انجام دهند تا دیگر این اتفاقات برای شما و خانواده شما به وجود نیاید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بهتر است اقدام قضایی انجام ندهید
و با بزرگترها صحبت نمایید