مشاوره حقوقی رایگان - بدهی متوفی

سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
در سال 1385 ضامن 5 میلیون وام مشارکتی کسی شده ام تا 1387،ششصد هزار تومان آن را پرداخت کرده و سپس در همان سال 87 فوت نموده،بعد از آن تا سال 94 بصورت قسطی از حقوق بنده این مبلغ را کم کرده اند،حالا بعد از گذشت 6 سال سود دوران مشارکت آن را از من ضامن میخواهند،تکلیف چیست؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از پرداخت می توانید از اموال متوفی مطالبه کنید.
می توانید علیه وراث طرح دعوی کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام چون ضامن بودین باید پرداخت نماید در نهایت از ورثه مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از پرداخت می توانید از اموال متوفی مطالبه کنید.به طرفیت تمام ورثه دادخواست مطالبه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما ضامن تسهیلات بوده اید باید پاسخگو باشید و بعد از پرداخت باید علیه و رثه متوفی اقدام و مطالبات خود را دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ضامن مسئولیت پرداخت اصل وام و سود ان و خسارات دیرکرد میباشد
و بعد از پرداخت ، شما میتوانید
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ورثه
وام گیرنده اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت ورثه جهت مطالبه دادخواست دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ملزم به پرداخت هستید .سپس دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث مدیون اصلی طرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از پرداخت از وراث متوفی مطالبه کنید