مشاوره حقوقی رایگان - غیبت در مرخصی

سلام بنده درسال92 به جرم‌خرید و‌فروش گرم شیشه25 بازداشتشدم به حکم ابد .
بعد از 1سال و 9 ماه حبس کشیدن وثیقه گذاشت سند گذاشت والان 10 سال من تو غیبت هستم. الان سندگذار منتظره معرفی بنده هست . الان به من 25 سال حکم دادن ایا عفو شامل من میشه باوجود غیبت . ؟ اگر جریمه بشم کل جریمرو‌پرداخت کنم میتونم مرخصی بیام؟ در ضمنمن هیچ سوسابقه ای نداشتم. تو این10 سال غیبت عفو شامل من نمیشه .که تاثیری تو حکمم داشته باشه؟مممون میشمکمک‌کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای جرایم مواد مخدر که منتهی به حبس ابد یا بالای 15 سال هست بعد از گذشت 3 سال میتوانید درخواست مرخصی کنید و اگر شرایط لازم برای عفو را دارا باشید و امتیازات ایین نامه کیفیت زندانیان را کسب کنید شامل شما خواهد سد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به غیبت شما اصولاً عفو شامل شما نمیشود و در مورد مرخصی در مورد وضعیت شما بعد از اینکه 3سال در حبس بودید با آن موافقت میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر با توجه به غیبت مشمول عفو نباشید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باتوجه به غیبت شما عفو شامل شما نمی شود ولی بعد از گذشت سه سال می توانید تقاضای مرخصی نمایید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
قوانین عفو هیچ گاه به یقین نمیشود در مورد ان نظر داد چرا که با بررسی شرایط به انها عفو اعطا میشود لذا ابتدا میبایست شما خودتان را معرفی کنید تا بتوانید درخواست ان را تقدیم نمایید و بعد از گذشت مدتی امکان پذیرش درخواست وجود دارد. اما باز باید پرونده شما بررسی کردد