مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

سلام وقت بخیر
چند سال پیش با یک وکالت بلاعزل از مادرم یک واحد آپارتمان هدیه گرفتم در وکالت حرفی از هدیه بودن زده نشده و وکالت به عنوان خرید و فروش و کارهای اداری اپارتمان برای صدور سند صادر شده است
سوال اینکه بعد از اینکه سند رو به نام خودم یا دیگری بزنم بعدا به مشکل حقوقی نمیخورم ؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله در صورتی که وکالت فقط اداری باشد شما نمی توانید سند بنام خود بزنید مگر در وکالتنامه ذکر شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ببینید شما به صورت قانونی با توجه به وکالتی که داریم می توانیم تمام مفاد وکالتنامه را که در حدود اختیارات نامدار انجام بدید اما به تبع اگر بر خلاف مصلحت موکل یعنی مادرتون عمل کرده باشید یا توافق دیگری بوده باشه میتونه برای شما مشکل ساز شود