مشاوره حقوقی رایگان - اقدام قانونی علیه مدیر ساختمان به دلیل عدم ارایه ی فاکتور ها و هزینه های ساختمان

با سلام وقت بخیر من مالک یک واحد در آپارتمان شش واحدی هستم چندین سال یکی از مالکین مدیر ساختمان هست و هر بار هزینه ای میشود از دادن فاکتور امتناع میکند و به ما که تقاضای فاکتور داریم بی حرمتی و توهین میکند که حق تقاضای فاکتور را نداریم . سایر مالکین اصرار دارند او مدیر باشد و طرف او را میگیرند و چیزی نمی‌گویند و اعتراضی نمی‌کنند . بیشتر کارها از قبیل رنگ کردن در انبارها و نصب دیوار اعلانیه روی دیوار واحد ما و تعویض لامپ راه پله ها از لامپ های عادی به لامپ های حسگر دار و ... را خودش انجام می‌دهد بدون اجازه ی مالکین و هزینه ها را از ما میگیرد . چندین بار تخلف در انشعابات آب و برق و گاز داشت که اداره ها از ما خسارت گرفتن به دلیل دستکاری کنتور ها و بقیه ی مالکین نیز با او همکاری کردند . در حال حاضر مدیر ساختمان میخواهد مادر خرج باشد و ما توانایی پرداخت هزینه های متعدد را نداریم و هر بار در خواست فاکتور جهت شفاف سازی هزینه های ساختمان مثل دیوار کشی و فاضلاب را داریم بحث و دعوا پیش میآید .و پولی که پرداخت کردیم را به صورت دقیق نمی‌گوید که در کجا و چگونه خرج کرده است . بقیه هم با او تبانی دارند . لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانیم از حق خود دفاع کنیم در مقابل کسانی که منطق پذیر نیستند و وجدان اخلاقی ندارند در ساختمان . ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که اقدامی نکرد می توانید طرح دعوی نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما میتوانید با ارسال اظهارنامه رسمی و گزارش عملکرد مالی ایشان را درخواست نمایید و نامبرده مکلف به ارائه گزارش مالی خواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا از طریق دفاتر الکترونیک قضایی شخصاً یا توسط وکیل یک اظهارنامه ارسال نمایید و در صورت عدم پاسخ اقدام قانونی مناسب نمایید