مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه به نرخ روز

سلام ، من تابستان سال 99 تصادف کردم ، حکم بنده 15 اسفند ماه 1400 صادر شده ولی قراره اردیبهشت 1401 بره اجرای احکام ، میخوام بدونم دیه بنده به نرخ سال 1400 محاسبه میشه یا 1401?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه قبل از تحویل سال پرداخت نکرده باشد به نرخ سال 1401 پرداخت خواهد شد.
از طریق شعبه پیگیری کنید بیمه معمولا قبل از تحویل سال دیه را پرداخت میکند تا به نرخ جدید پرداخت نکند.

صابر عبداله زاده فرد

جناب آقای صابر عبداله زاده فرد :

سلام. بر اساس دیه سال جدید ( 1401) محاسبه میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سال 1401
مبلغ دیه بر اساس زمان پرداخت به
زیان دیده ، محاسبه خواهد شد