مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسی

سلام...چندماه قبل تصادف کردم و راننده هم صحنه رو ترک کرد . دادگاه هم جهت پرداخت دیه من رو به صندوق تامین معرفی کرد. کارشناس صندوق تامین وکارشناس راهنمایی من رو 50درصد مقصر گرفتن ومن به نظریه کارشناسی اعتراض کردم وهیئت سه نفره به نفع من رای داد
سوال: (1) آیا صندق تامین میتواند به نظریه هیئت سه نفره اعتراض کند؟
(2) هیچ گونه دریافتی تو سال گذشته نداشتم آیا دیه من برطبق سال1403پرداخت میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قانونا قابل اعتراض است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قابل اعتراض است
دیه نرخ روز پرداخت می شود