مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار

سلام
الان 29 اذر 1401 است من درحادثه حین کار قطع عضو داشتم 50 درصد شهرداری و 50 درصد پیمان کار مقصر شد پرونده رفت واسه اجراییه نوشتن تا 2 سال میتونه پرداخت کنه از زمان حادثه.
1_ شهرداری ک بیمه است حدودا چه زمانی دیه منو میده بیمه شهرداری هم امکان داره تا دوسال طولش بده؟معمولا کی میدن؟
2_ شخص پیمانکار اگه بیفته دییش یا مقداریش واسه سال جدید اینا به قیمت روز حساب میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به نرخ سال زنان پرداخت محاسبه و پرداخت می شود