مشاوره حقوقی رایگان - مجوز گاز برای انباری و پاركينگ

با سلام.اداره نظارت گاز نظام مهندسي و شركت گاز مجوز كنتور جداگانه و لوله كشي گاز درزيرزميني كه كاربري صرفا انباري بر طبق گواهي شهرداري دارد نموده است درحالي كه طبق نظر كتبي اخير اداره نظارت گاز نظام مهندسي اين زيرزمين اصلا نقشه گاز ندارد.علاوه بران در پاركينگ مشاعي مجوز نصب پكيج براي زيرزمين روي ديوار و درفاصله كمتر از يكمتري اتومبيل بنده داده است.سوال:١-صدور اين مجوز بدون كاربري مسكوني و پايانكار زيرزمين قانوني است؟
٢-انشعاب گاز ونصب پكيج در پاركينگ روباز (حياط خلوت) در كنار اتومبيل مالك ديگر قانونيست؟
٣- به چه مراجعي بايد شكايت كرد؟با تشكر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شهرداری و اداره گاز پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهرداری پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق شهرداری و اداره گاز پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری واداره گاز و نهایتا دیوان عدالت

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام قانونی نیست از طریق شهرداری و شرکت گاز پیگیری نماید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير.موضوع را از طریق شهرداری و اداره گاز پیگیری نماييد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق اداره گاز موضوع را پیگیری نمایید اعتراض خود را ثبت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق اداره گازوشهرداری پیگیری نمایید