مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام.
بنده یه چک 40 ملیونی دارم که برگشت زدم و دادخواست صدور اجرائیه هم دادم منتها بعد از داد خواست متوجه شدم طرفم کلاهبرداری کرده واز 7بانک مختلف دسته چک گرفته و186 عدد چک برگشتی و 15 میلیارد کلاهبرداری کرده و متوجه شدم که چند نفر هستن و یه باند هستن،متوجه شدم که همه 186 چک را در یک تاریخ صادر کرده و برای همین هم وقتی من استعلام حساب گرفتم قبل از چک گرفتن حسابش سفید بود الان هم فراریه.
میخواستم بپرسم که غیر از دادخواست صدور اجراییه دادخواست دیگری هم باید بدم؟ مثلا دادخواست اینکه طرف کلاهبرداری کرده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از شما کلاهبرداری کرده شکایت کیفری کلاهبرداری نیز بنمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کلاهبرداری یک جرم مرکب است که باید ارکانش فراهم باشد و اگر شما با این عنوان شکایت کنید و نتوان ان را ثابت کرد حکمی صادر نمیشود. بهتر است تحت عنوان خاص صدور چندین فقره دسته چک بلامحل و پرداخت نشدنی طرح شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زه عنوان کلاهبرداری میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را
مطرح نمایید
و سپس درخواست اجرای چک را اقامه کنید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری نیز شکایت کنید.
توجه داشته باشید می توانید از طریق پرونده اجرائیه چک درخواست ممنوع الخروجی بدهید تا از کشور خارج نشود هر چند که به نظر بنده با توجه به توضیحات شما تا الان شخص مورد نظر از کشور خارج شده است.

بهنام چهاردولی

جناب آقای بهنام چهاردولی :

برای پاسخگویی نیاز به تشریح و اطلاعاتی بیشتر هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید جهت کلاهبردای و تحصیل مال نامشروع شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کلاهبرداری تعریف قانونی و شرایط خاص خود را دارد و هر عدم پرداختی کلاهبرداری نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می تواند از مصادیق کلاهبرداری باشد.جهت اطلاع و مشاوره حقوقے و یا پیگیرے در محاکم دادگسترے صرفاً به ""دفتر وکلاے دادگسترے شهرتان"" مراجعه نمایید و از مراجعه و مطرح کردن اسرار پرونده یا تحویل اسناد و پرداخت وجه در دفتر موسسات حقوقے و داورے و کارکنان آن ، جداً خوددارے نمایید.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

در صورتی که از شما کلاهبرداری شده میتوانید شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شکایت کیفری کلاهبرداری مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام میتوانید با عنوان مجرمانه کلاهبرداری علیه طرف مقابل شکوائیه طرح نماید