مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین

سلام درسال 1389 قطعه زمینی در شهرداری شهر لامرد فارس به همراه شریک خود (هریک سه دانگ)تفکیک نمودم که 55درصد کل سهم خدمات شهرداری شد در سال 1390 که ماده 101 اصلاح گردید متوجه شدم که شهرداری حق دریافت هیچگونه تحت عنوان سهم خدمات نداشته و به دیوان عدالت اداری شکایت نمودم و تقاضای ابطال بندهای صورتجلسه تفکیکی که متضمن واگذاری تعدادی پلاک بعنوان سهم خدمات به شهرداری میشد نمودم رای اولیه دیوان صراحتا اعلام نمود که بر اساس ماده 101 قدیم شهرداری صلاحیت و حق دریافت هیچگونه زمینی بعنوان سهم خدمات ندارد اما در تجدید نظر با این دلیل که شما با شهرداری توافق نامه دارید در این موضوع در حوزه رسیدگی دیوان قرار ندارد و محاکم عمومی شهر خودتان صالح به رسیدگی میباشد که دوباره در دادگاه عمومی شهر خود دادخواست داده که این دادگاه نیز بدلیل اینکه شهرداری قطعات دریافتی سهم خدمات را بفروش رسانیده و شریک شما شکایت ننموده شکایت بنده را رد نموده و در تجدید نظر استان هم همان تایید شد لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

سلام . به نظر ميرسد شما تمامي موارد قانوني را در ديوان عدالت اداري و مرجع قضايي عمومي گذرانده ايد و ظاهرا راه سختي در جهت احقاق حقوقتان خواهيد داشت . فلذا راهنمايي جامع تر در خصوص مشكلتان نيازمند بررسي بيشتر اسناد و مداركتان دارد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در خواست اعمال ماده 477 از رئیس دادگستری استان.یاالله