مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رشوه

باسلام
بنده کارمند شرکتی هستم که در اداره دولتی مشغول به کار میباشم.کارفرمای شرکت مبلغی به حساب اینجانب واریز و من آن مبلغ را به صورت حواله برا خود کارفرما لیر زدم .این موضوع توسط صرافی تایید گردیده است.مبلغ حدود هفت میلیارد .پس از بازداشت و توضیحات در جلسه بازپرس مبلغ 350 میلیون رشوه درج گردید و با قید وثیقه آزاد شدم.آیا با توجه به اینکه کارشناس وزارت راه هستم و اصلا پولی دریافت نکردم و طرف کارفرمای من بوده و پول واریزی هم برای خود نامبرده حواله صادر گردیده حکم من چه میشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این مبالغ به حساب شما با اشخاص نزدیکان شما واریز نشده باشد و شما فقط یک انتقال دهنده باشید مشکلی نخواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شاکی باید ادعای خود را مبنی بر اخذ رشوه توسط شما را ثابت‌کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.و شما نیزباید عدم سوء‌نیت خود را طبق مدارک ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به دلایل و قراین قاضی نظر میدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه مبلغی به حساب شما وارد شده است شما
متهم پرونده هستید
و شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه محکم ، ادعای خود را مبنی بر عدم گرفتن رشوه اثبات نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات این قضیه اتهامی متوجه شما نخواهد بود و درغیر اینصورت به عنوان مجازات رشوه حبس و جزای نقدی محکوم خواهید بود

بهنام چهاردولی

جناب آقای بهنام چهاردولی :

اگر تمام ماجرا همین باشد و اثبات بشود اتهامی متوجه شما نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات بنظر اخذ رشوه اثبات نخواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مبلغ دریافتی بابت انجام کاری برخلاف ضوابط قانونی نبوده جرم نیست

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.اگر ثابت شود که ناشی از قرارداد خصوصی بوده و ارتباطی با کار و مسوولیت شما ندارد، تبرئه خواهید شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقدامات شما به نظر درست نبوده ودر مظان اتهام ممکن است قرارگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جهت پیش بینی دقیق تر نتیجه باید پرونده مطالعه شود.جهت اطلاع و مشاوره حقوقے و یا پیگیرے در محاکم دادگسترے صرفاً به ""دفتر وکلاے دادگسترے شهرتان"" مراجعه نمایید و از مراجعه و مطرح کردن اسرار پرونده یا تحویل اسناد و پرداخت وجه در دفتر موسسات حقوقے و داورے و کارکنان آن ، جداً خوددارے نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با توجه به شرایط پرونده باید با لایحه محکم از خود دفاع نمایید بهتر است وکیل اختیار نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی به مدارک شما دارد هیچگاه نتیجه پرونده قابل پیش بینی برای هیچ وکیلی نیست