مشاوره حقوقی رایگان - هک وب سایت داخلی

یک وب سایت داخلی، قسمتی دارد تحت عنوان "ناحیه کاربری" دارد که در آن افراد میتوانند از طریق آن مواردی از قبیل عکس، یادداشت و ... منتشر کنند. و هیج نفع تجاری و .. ندارد.

حالا شخصی اومده یک صفحه لاگین جعلی ساخته، مشابه صفحه لاگین بخش مطالب کاربران سایت. و به نحوی کاری کرد کاربران از طریق آن لاگین کنند و رمز ورودشونو بزنن. در نتیجه تمام رمز عبور ها رو هکر بدست اورد. اما بعدش هیچ سوء استفاده ای ازشون نکرد

میتونه اثبات هیچ انگیزه تجاری و ... در کار نبوده

جریمه احتمالیش چیه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نفس عمل جرم است و طبق ماده 6 جرایم رایانه ای حبس یا جزای نقدی دارد میزان آن با نظر قاضی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت شکایت و اثبات جرم حبس یا جزای نقدی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر صورت جرم می باشد ولی با اثبات عدم سو استفاده می تواند از تخفیفات برخوردار گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورت شکایت و اثبات جرم حبس یا جزای نقدی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت شکایت واثبات جرم حبس یاجزای نقدی