مشاوره حقوقی رایگان - هک شده

سلام
گوشی بنده بدون اینکه خودم بفهمم یک ماه پیش اینا هک شده و با یه فردی چت کردن که الان پای آبرو درمیانه تاحدی که طرف شوهرش فهمیده اومده به من چاقو کشی کرده توهین کرده ولی من نمیتونم ثابت کنم من نبودم الان چند روزه شکایت کردم
ولی نمیدونم آیا معلوم میکنن چه کسی بوده
خودم توی نشست های فعالم نگاه کردم چیزی نبود
و این پیام از شاد فرستاده شده
در صورتی ک من الان بیشتر از 1ماه هست شاد ندارم
خواهش میکنم راهنماییم کنید پای آبرو درمیانه حرفایی ک زدن خیلییی بد بوده؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

اگر هک شده باشه و نرم افزار داخلی باشه، فابل تشخیص خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که تلفنی شما هک شده باشد مطمئن باشید توسط پلیس محترم فتا بررسی می‌شود در غیر از این صورت مسئولید