مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت فرزندم

سلام وقت بخیر خسته نباشید
عذر می خوام یه سوال داشتم از حضورتون
من چندین سال از همسرم جدا شدم و فرزندمون تحت حضانت من و با من زندگی می کنه . سهام عدالت بچه رو خانم دریافت میکنه و باتوجه به تذکرهای بسیار زیاد آخرش همکاری نکرد واسه جابجایی ثبت نام تو سجام که دیگه نتونه کاری کنه . یه کد احتیاج و نمیتونم انجامش بدم میشه لطفا یه راهنمایی بفرمایید که چکار کنم که داستان دادگاه و پاسگاه نداشته باشه بخدا خسته شدم چند سال از بس اون پله های لعنتی رو بالا پایین کردم تا شر این زن کم شه از زندگی منو پسرم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هرصورت برای اقدامات حقوقی باید به دادگاه مراجعه کنید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
چنانچه حضانت فرزند با شماست، به ولایت از فرزند دادخواست مطالبه سهام عدالت بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به این توضیحات باید طرح دعوی کنید