مشاوره حقوقی رایگان - اعطای تابعیت

باسلام،اگر یک خانم ایرانی با مرد آمریکایی در خاک فرانسه، ازدواج کند، وضعیت اعطای تابعیت فرزند آنها به چه صورت میباشد؟ آیا تابعیت ایرانی به آن فرزند اعطا میشود یا خیر؟
با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تابعیت آن فرزند آمریکایی و فرانسوی است اما برای اخذ تابعیت ایران مادرش باید با کنسولگری ایران در فرانسه یا وزارت خارجه در ایران هماهنگ کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تابعیت ان فرزند بر اساس خاک فرانسوی و بر اساس خون امریکایی است . برای دریافت تابعیت ایرانی باید مادر از طریق کنسولگری فرانسه و وزارت امور خارجه اقدام کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا بعیت فرانسه و آمریکا را داذد و برای گرفتن تابعیت ایران هم باید از کنسولگری اقدام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تابعیت فرانسه خواهد داشت
و طبق قانون آمریکا ، تابعیت افراد بر اساس خاک تعیین خواهد شد
ولی در صورت مراجعه به ایران و ثبت نکاح ، زوجه میتواند درخواست تابعیت ایرانی را برای فرزند خود نماید