مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهاد درباره تغییر کاربری

سلام خسته نباشید ملکی را به متراژ 750 متر سال 99 خریداری کردم امسال جهاد شکایت کرده میخواستم بپرسم قدمت چهر دیواری برای سال 89 و اتاق و سالن برای سال 97 هستش ولی یک اتاق 12 متری برای سال 99 هست دادگاه چه رایی صادر میکند.با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بیش از سه سال از زمان ساخت گذشته باشد مشمول مرور زمان کیفری تعقیب خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه مرور زمان را قبول کند ساخت و سازی را که در طول سه سال گذشته از تاریخ شکایت ساخته شده تخریب خواهد شد و الباقی مشمول مرور زمان خواهد شد.
توجه داشته باشید بنا به دلایلی برخی محاکم مرور زمان را نمی پذیرند و هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز را حکم تخریب می دهند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در مورد قسمتهایی که از ساخت آنها سه سال گذشته و شکایتی در این سه سال نداشته به مرور زمان استناد کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هرصورت باید باید کارشناسی شود . اما اگر از بحث مرور مان کیفری بگذریم، ممکن است از نظر قاضی در حکم تلف باشد و به همین دلیل رای به تخریب ندهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد اتاق 12 متری ، اگر شما به صورت دقیق و محکم دفاع نمایید حکم تخریب صادر نخواهد شد
و در مورد دیوار گذاری و ساختمان ، با
توجه به گذشت چند سال از ساخت ،
به علت مرور زمان ، حکم تخریب صادر نخواهد شد و پرونده به کمیسیون ماده 99 ارسال تا جریمه ساخت غیر مجاز تعیین بشود