مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهاد جهت تغییر کاربری

سال95 باغچه به مساحت 500 متر قولنامه ای خریدم با درختان 5 ساله در داخل کوچه ای که از سال 90 دیوار کشی شده بوده که چسبیده به بافت هست حتی مقداری از باغچه های داخل کوچه جزو بافت روستا هستن امتیاز اب و برق گرفته شده وگاز هم در دستور کار است تقریبا دو سال و نیم هست بنای 40 متری واستخر احداث کردم بدون مجوز الان جهاد واسه کل اعضای کوچه نامه زده که تاریخ 20 فرودین 1401 در دادگاه حاضر شویم نا گفته نماند نقشه 40 سال پیش رو هم داریم که کوچه زمین زراعی نبوده بصورت باغ بوده ایا امکان تخریب وجود دارد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به هر حال تغییر کاربری صورت گرفته شما باید دفاعیات خود را ارایه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله مگر اینکه ثابت شود در راستای امر کشاورزی بوده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص دیوارکشی که در سال 90 دیوار کشی شده به نظر مشمول مرور زمان کیفری و قابلیت تعقیب کیفری نیست ولی در خصوص استخر و اطاقک اگر جدید تاسیس و ایجاد شده باشد با قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها و مغایرت داشته و باید پاسخگو باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد ساخت بنا ، شما
مرتکب جرم تغییر کاربری
غیر مجاز شده اید و پرونده شما در
کمیسیون ماده 99 مطرح خواهد شد و یا حکم تخریب یا جریمه ساخت غیر مجاز صادر خواهد شد
و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله و یا جریمه خواهید شد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله در هرصورت تغییر کاربری صورت گرفته است

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
بنظر میرسد امکان تغییر کاربری دارید اما باید نقشه ها و محدوده شهرداری و حریم و غیره بطور دقیق بررسی شود که نیاز مند مطالعه پرونده شما میباشد