مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه بدوی

باسلام و عرض احترام
در پرونده حقوقی در دادگاه بدوی رای صادر شده و بنده محکوم به پرداخت شده ام و 20روزقابل تجدید نظر خواهی میباشد.

در صورتی که بنده اعتراضی داشته باشم و پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال شود تا زمانی که رای قطعی از دادگاه تجدید نظر صادر نشده باشد آیا خواهان میتواند حکم جلب بگیرد یا تقاضای اجراییه نماید؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از قطعی شدن و تحت شرایطی امکان جلب می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر با اعتراض شما و ارجاع پرونده به دادگاه تجدیدنظر طرف پرونده نمی تواند حکم جلب یا توقیف اموال شما را اخذ نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیررر
بعد از صدور رای قطعی و صدور
و ابلاغ اجرائیه و ... امکان دستور جلب وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه در صورتی که اموالی از شما شناسایی و توقیف نشود و یا ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار ندهید خواهان می تواند حکم جلب بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعد از قطعیت رای و بعد از مهلت یکماه اعسار با شرایطی امکان جلب وجود دارد