مشاوره حقوقی رایگان - سابقه جبهه پدرم

سلام‌وعرض ادب واحترام خدمت شما بزرگوار خدمت شما عرض کنم پدربنده دوران8 سال جنگ تحمیلی بااتوبوس شخصی خودش سربازان ورزمندگانی که به جنگ‌اعزام می شدندازشهرهای مختلف به خط مقدم جبهه می برده طبق گفته پدرم بهش پلاک گردن آویزوکاغذماموریت حتی یه کارت زردرنگ هم بهش داده بودن اما متاسفانه وهزاران افسوس همه مدارکش مفقود شده حتی پلاک آویزگردن روهم گم‌کرده، الان هم چون سن وسالش بالاست ونزدیک 75سال سن داره فراموش کرده ونمیدونه ازکدام ارگانها وسازمان ها اعزام میشده چون طبق گفته خودش میگه تاوارد ترمینال های مسافربری میشده جلوش رومیگرفتن ودفترچه رانندگیش روهم ازش میگرفتن وماموریت اعزام رزمندگان روبه صورت رایگان بهش میدادن به شهرهای مختلف که درگیر جنگ بودن
خواستم‌ازشما بزرگواران بپرسم میتونیم برای دریافت سابقه جبهه پدرم اقدام کنیم یاخیر جزسوابق جبهه حساب نمیشه
درضمن اگر جزسابقه جبهه حساب میشه ازکجاوازکدام ارگان شروع کنیم برای پیدا کردن سوابق پدرم(خواهش میکنم کمکم کنید )

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله از طریق ارگانهای مربوطه پیگیری کنید بالاخره جایی ثبت شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به یگان محل اعزام خود مراجعه نمایید یا به امور ایثارگران مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید