مشاوره حقوقی رایگان - سابقه جبهه

سلام و عرض ارادت. بزرگوار پدر بنده بصورت داوطلب از سازمان نقشه برداری کل کشور 8سال دفاع مقدس رو در جبهه حضور داشتن و چند تا از عملیات های مهم رو فرماندهی کردن و ایشون در عملیات فاو شیمیایی شده بودند و بعد از اتمام جنگ در اداره حضور داشت و هیچ سابقه ای برای خود ثبت نکرد و‌ در سال 74بعلت بیماری سرطان ب رحمت خدا رفتند . الان می‌خوام اقدام کنم که مدارکشون رو بگیرم برای استخدام برادرم. ولی نمی‌دونم از کجا پیگیر باشم ؟

پاسخ ها :

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام از پادگانی که اعزام شدن می تونین پیگیری کنین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک را از محل خدمت ایشان اخد و به بنیاد ایثارگران مراجعه کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

حتما اطلاعات کاری ایشان در اداره مربوطه ثبت خواهد بود. از همین اداره پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به بنیاد جانبازان و امور ایثارگران
و به سازمانی که ایشان را به جبهه اعزام نموده است مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از اداره محل خدمت و بنیاد جانبازان موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از یگانی که در آن خدمت نمودید پیگیری نمایید