مشاوره حقوقی رایگان - سابقه جبهه پدرم

پدر من سال 59 به مدت 6 ماه در توپخانه لشگر زرهی قزوین خدمت کرده آیا شامل سابقه جبهه و ایثارگری می شود؟ از کجا باید سابقه را به دست بیاورم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضور داوطلبانه در مناطق جنگی و عملیاتی حداقل 6 ماه می باشد و در صورت دارا بودن سایر شرایط می‌توانید از مزایای ایثارگری من جمله تبدیل وضعیت در استخدام استفاده نمایید و باید به همان یگان خدمتی جهت اخذ گواهی مراجعه فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ایشان در جبهه بوده بله و باید به امور ایثارگران مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله به امور ایثارگران مراجعه نمایید