مشاوره حقوقی رایگان - نیم درصد دیه چقد میشه

سلام من پام روسگ گاز گرفته خیلی زخم های شدید برداشته پزشک قانونی نیم درصد نوشه من درحال حاضر نمیتونم کار کنم وخوب راه برم این دیه برا از کار افتادیگیم هست من چهارروزه مغازم بسته از کار افتادم باید چه کار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیم درصد دیه به نرخ سال 1400 دو میلیون 400 هزار تومان است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض بزنید