مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه درصد دیه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان و وکلای عزیز و خیلی ممنون از همگی شما که به مردم کمک میکنید و جواب سوالاشون رو میدید ...خدا خیرتون بده
مقدار دیه که برام مشخص شده..
1_دو و نیم درصد دیه کامل دامیه فک تحتانی که منجر به عدم رویش به مساحت نیم درصد از مساحت کل ریش(دیه مقدر و غیر مقدر)
2_یک درصد دیه کامل بابت دامیه ساعد دست چپ
3_نیم درصد دیه کامل بابت ارش لقی دندان ششم فک تحتانی سمت چپ خلفی
4_دو سوم از 5درصد دیه کامل بابت سباه شدگی دندان پنجم فک تحتانی خلفی سمت چپ
ممنون میشم اگه بگین چقدر دیه میشه...باتشکر از همگی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین بر آن اساس دادگاه مبادرت به انشا‌رای می نماید
البته به صرف آنچه در سوال آمده قابل محاسبه است از طریق سایت هماهنگی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعیین میزان دیه بر اساس نرخ روز پرداخت توسط واحد اجرا مشخص و محاسبه می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای محاسبه دیه کاربر عزیز نیاز به پرداخت هزیه دارد لذاازطریق سایت درخواست محاسبه دهید یارزرو مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین میزان دیه بر اساس نرخ روز پرداخت توسط واحد اجرا مشخص و محاسبه می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محاسبه دقیق دیه بعد از نظریه قطعی پزشکی قانونی و صدور رای با واحد اجرای احکام کیفری است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق کتاب چهارم بخش دیات قانون مجازات اسلامی مصوب 1392

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام روز شما بخیر
1- 22/5 میلیون
2- 9 میلیون
3- 4/5 میلیون
4- 30 میلیون

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

شکایت شما از کارفرما از طریق سامانه جامع کار امکان پذیر است
سوال شما واضح نیست گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید