مشاوره حقوقی رایگان - خالی شدن سپرده حساب متوفی با ابطال شناسنامه بعد از دو ماه از فوت

سلام. مادرم در سال 96 فوت نمودند . متاسفانه بعد از دو روز فوت و گرفتن گواهی فوت. سپرده حساب بانکی ایشان بعد از دو ماه فوت خالی شده و بانک مربوطه جوابگو نیست. چه اقدامی با انجام دهیم ؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح نمایید و از دادگاه درخواست استعلام از بانک را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.
از مسی که حساب را خالی کرده می توانید شکایت کنید و در صورت شکایت دادگاه از بانک استعلام می کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید