مشاوره حقوقی رایگان - عده بعد فوت بدون رابطه

سلام اگرزنی به دلیل بیماری همسربه مدت 4ماه رابطه نداشته باشدوشوهرنیزفوت کندبرای ازدواج مجدد(موقت)آیانیازبه نگهداری عده داردیامیتواندبعدازفوت همسرازدواج کندبدون گذراندن زمان عده؟؟لطفاراهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله عده در هر صورت باید رعایت شود و اگر در زمان عده عقد کند عقد باطل است و رابطه نیز زنا محسوب می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عده وفات شوهر، 4 ماه و ده روز می باشد و در این حالت، فرقی بین یائسه و باکره نیست