مشاوره حقوقی رایگان - اتهام بی اساس

سلام خدمت عزیزان. وقتی در شکایت ضرب و جرح تنها به استناد اتیان سوگند متهم محکوم میشود. متهم چگونه میتواند ازخود دفاع کند ؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متهم اگر دلایل یا مدارکی دارد می تواند ارائه دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر حکم قطعی صادر شده باشد شما باید فقط با ارائه ادله حدید
اعاده دادرسی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دلائل ومدارک خود مانند شهود و... ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اول باید مشخص بشه که به چه صورت بوده اگر رای به غیابی باشه شخص میتونه واخواهی کنه اگر رای صادر شده باشه شخص میتونه تجدیدنظر بکنه و اگر تجدید‌نظر رای داده باشه طرف مقابل میتونه تحت شرایطی درخواست اعاده دادرسی داشته باشه

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، می توانید انکار کنید منتها وقتی شاکی برای اثبات ادعای خود گواه به محکمه معرفی می نمایند شما بایستی دلیلی دال بر رد گواهی گواهان یا بی اعتباری گواهان معرفی و ارائه دهید و در این مواقع به صرف انکار نمی توانید تبرئه شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متهم نیز باید‌ تقاضای اتیان سوگند کند و شهودی یا ادله ای دارد ارائه کند.
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود