مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی قولنامه 5دهنه مغازه در تهران

پدرم مرحوم بنده حدود چهل سال پیش 5دهنه مغازه از وکیل رسمی خانمی که بنگاهی هم بوده نماینده خانم....میخرد وچند سالی از مغازه ها استفاده میکند بعد بین سالهای 60 تا 65 مغازه را به فردی بصورت اجاره واگذار میکند و بعد فوت پدرم مستاجر هیچ اجاره به ما نداده ..ماهم از طرفی قولنامه ای از مغازه ها نداریم که اثبات مالکیت کنیم...و هنوز موفق نشدم مدرکی تهیه کنم..چطوری حکم تخلیه . یا اجاره ها را دریافت کنیم...مدرکی نداریم که دادمان را به گوش قانون برسانیم..کمکمان کنید...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به استناد قرارداد های اجاره و شهادت شهود دادخواست تخلیه بدهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وقتی مدارک و سندی ندارید چگونه میتوانید ادعایی داشته باشید