مشاوره حقوقی رایگان - سرایداری در ویلا

سلام. عرض ادب 3سال هست مازندران مهاجرت کردم در مجتمع ویلایی خواستم شروع ب کار کنم روز اول که رفتیم واسه قرارداد گفتاری بود دیکته نشد که یک اتاق داخل مجتمع میدم پول آب برق گاز نداری اجاره هم نمیدی روزها با خود اون آقا هم برم سرکار (کار ساختمانی. بساز بفروش داره) بعد از ظهر هم ک از سر کار بیام کار های شهرک رو انجام بدم وباید داخل اون شهرک یاهمون شهرک یک نفر حضور داشته باشه یا من یا خانوم بنده حقوقش هم تا پارسال یک ملیون دویست بود نا گفته نمانه که بابت کارگری هم هرچقدر عرفش هست این آقا نصفش یا کمتر از نصفش پول میده بیمه هم نمیکنه آخر سال هم ک میشه میاد دست خت واثر انگشت میگیره که اینجانب تمام حق حقوق خودم رو دریافت کردم وهیچ شکایتی هم ندارم دقیقن سه چهار روز به عید نوروز اثر انگشت امضا میگیره نا گفته نمانه مرخصی هم من با خانمم رو باهم اجازه نمیده با التماس و در خواست 6ماه ردشه 3روز بتونیم باهم بریم تا اینکه یه ویلایی بامتراژ بالا درست کرد به من گفت باید جابجابشی بیای اونجا که تک ویلا هست حقوق سرایداری تو هم زیاد میکنم 500تمن که میشه یک وهفت صد جابجا شدم دقیق 27 اردیبهشت 1400 تا 2ماه پیش ک اومد جلوی خانومم ودختر 8ساله من تهمت دزدی ب من زد که سر ساختمان ک روزا کار میکنیم وسیله شون گم شده جالب اینه که من مرخصی بودم گمشده شهرستان خودم رفته بودم وسیله هامو ریخت بیرون منم جای دیگه دنبال کار گشتم پیدا کردم می خواستم اونجا رو تحویلش بدم دیدم این آقا با دست پس میزنه با پا پیش میکشه بخاطر مدرسه دخترم وایستادم تا الان ک میبینم از اون قضیه ب بعد منو داره پیش خانومم خراب میکن ب هر طریقی عیدی هم ک قرار بود یک هفت صدبده که یک و دویست داد ورفت پابوس امامرضا دیگه از حرمت نان نمک اینا گذشته حق و حقوقم رو میتونم بگیرم. لطفن کمکم کنید ممنونمم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام سرایداران محترم مانند سایر اشخاص از قوانین وزارت کار بهره مند هستند و شما می توانید بابت تمام مسائل حقوقی و مالی خود شخصاً یا توسط وکیل شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید