مشاوره حقوقی رایگان - معامله ربا

با سلام.
یکی از آشنایان ما مبلغ 130 میلیون تومان رابه صورت سودی به بنده خدایی میده که در زمان مقرر (8)ماه به ازای اصل و سود پول ی خودرو به ارزش تقریبی 270 میلیون به او بدهد.از آنجایی که بین آن دو نفر قول نامه وجود ندارد و فقط یک رسید که در زمان مقرر باید آن فرد یک خودرو با هر شماره شاسی و پلاکی به آشنای ما بدهد و مبلغ هم برای خودرو تعیین نشده.
اولا چگونه اثبات کنم که این معامله مشروعیت ندارد.
دوما آیا این معامله ربا هست؟
سوما اگر مشکل قانونی ندارد ممنون میشم اعلام کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ حقوقی بدهید تا رسیدگی و بررسی لازم از سوی دادگاه صورت گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اثبات ربا نیاز به اثبات و ادله هست باید مفاد رسید و قرارداد بررسی شود و راه حل مناسب قانونی بر اساس ان ارایه شود