مشاوره حقوقی رایگان - والد بدسرپرست

سلام من 16 سالمه و بچه طلاق هستم و با پدرم و نامادریم زندگی میکنم. از هیچ لحاظ ارامش ندارم. بارها توسط پدرم تهدید به مرگ و بریده شدن سر شدم و هرروز انواع توهین های خیلی رکیک رو به من میکنه. مادر من هیچ عواطفی نسبت به من نداره. نامادریم به طور قطع میگم که روانی هست و با فحش های رکیک و داد زدن من رو عذاب میده. من افسردگی دارم و اکثر‌مواقع self-harm میکنم. حق داشتن دوستی رو ندارم حق بیرون رفتن از خونه رو ندارم حق دیدن مادرم رو ندارم حتی برای غذا خوردن و اب خوردن هم باید از نامادریم اجازه بگیرم و اگه سرخود بخورم فحاشی میکنه هرروز باید داد و فحش به گوش من بخوره من دوسال دیگه کنکور دارم و اصلا با این شرایط ذره ای ارامش ندارم و نمیدونم باید چیکارکنم. مادرم هم پر از ادعاست که بیای کنار من خوشبخت میشی درحالیکه من در بچگی حتی بیشتر از مادرم کتک خوردم تا پدرم. از خانواده ام متنفرم و هرروز به خودکشی فکر میکنم. به کسی هم میگم میگن زندگی ت خوبه من واقعا نمیدونم چیکار کنم..

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حتما با اورژانس اجتماعی تماس بگیر تا راهنمایی کنند
اگر فکرمی کنی با مادر زندگی بهتری می توانی داشته باشی با توجه به سن حق انتخاب داری .
ودر هر صورت نفقه با پدرتان می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نفقه برعهده پدر است
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتونی از این به بعد هرزمان به مشکل و مشاجره برخوردی با شماره 123 تماس بگیری تا از اورژانس اجتماعی برای والدین و سرپرستی تشکیل پرونده شه. در ضمن با توجه به سنی که دارید میتونید خودتون تصمیم بگیرید که با کدام یک از والدین زندگی کنید. در هرصورت نفقه شما بر عهده پدرتان است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان از طریق اورژانس اجتماعی موضوع را پیگیری نمایید یا اینکه در صورتی که توهین و فحاشی به شما می‌شود شکایت کیفری مطرح نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
حتماً با اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما می توانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

یک وکیل

ماده3- موارد زیر در صورتیکه طفل یا نوجوان را در معرض بزهدیدگی یا ورود آسیب به سلامت جسمي، رواني، اجتماعي، اخلاقی، امنیت و يا وضعیت آموزشی وی قرار دهد، وضعیت مخاطرهآمیز محسوب شده و موجب مداخله و حمایت قانونی از طفل و نوجوان میشود:((قانون حمایت از اطفال و نوجوانان در جلسه علنی روز سه شنبه 99/02/23 تصویب شد و طی نامه شماره 28753 مورخ 99/03/22 از سوی رییس جمهور ابلاغ گردید.))ماده14- هرکس به هر نحو موجبات ارتكاب به خودكشي طفل یا نوجوان را فراهم آورد یا تسهیل کند و مشمول مقررات حد یا قصاص نشود، علاوه بر پرداخت ديه طبق مقررات، حسب مورد به ترتیب زیر مجازات می‌شود:

الف) هرگاه رفتار مرتكب، موجب خودكشي منجر به فوت طفل و نوجوان شود، به مجازات حبس درجه پنج قانون مجازات اسلامي؛

ب) هرگاه اقدامات مرتكب موجب فوت طفل و نوجوان نشود، ولی منجر به ورود آسيب جسمي یا روانی به طفل و نوجوان شود به مجازات حبس درجه شش قانون مجازات اسلامي؛

پ) هرگاه اقدامات مرتكب مؤثر واقع نشود، به مجازات ‌حبس درجه هشت قانون مجازات اسلامي.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما فعلا باید مدارا کنید تا وضعیت تان وخیم تر نشود علی الاصول هرگونه اقدامی کنید وضعیتتان وخیم تر میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام حتمابااورژانس اجتماعی تماس بگیرید123

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام دوست عزيز حتما با روانشناس يكي دوجلسه رو داشته باش تا از نظر روانشناسي موضوع رو بررسي و راهكار بده مخصوصا اينكه نزديك كنكور هستيد