مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول

باسلام و عرض ارادت، بنده چندوقت پیش بخاطر مشکل ناگهانی که برایم پیش آمد از دوستی طلب مقداری پول کردم و اوهم پذیرفت و واریز کرد تقریبا بعد 40 روز من پول را برگرداندم ولی بعد چند روز شخصی با من تماس گرفت و گفت من دوستم فلانیم (شخصی که بهم پول داد) و اون پول رو من برات ریختم و الانم میخوامش وگرنه شکایت میکنم رسیدم دارم ، ولی من اطلاعی نداشتم از این ماجرا در ضمن رسید پول که به حساب دوستم ریختم را دارم، ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید پول را بپردازید و از دوست خود شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت و مطالبه وجه از
شما وجود خواهد داشت
ولی قابل دفاع خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که علیه شما دادخواست داد شما نیز علیه دوست خودتون دادخواست مطالبه وجه بدهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه شما دادخواست دهند دوستتان را به دادرسی جلب نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رسید دارد باید پرداخت کنید و بعد از مطالبه وجه از دوست خود بنمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر طرح دعوا کرد شما هم می‌توانید دعوای جلب ثالث طرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهتر است با شخص مذکور که دوست شماست هماهنگی نمایید و سپس پول مسترد گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کند اگر دوست شما از حساب خودش پرداخت کرده مساله ندارید.