مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برادر از خواهر

سلام و عرض ادب
سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنین
مادرم قبل از فوت پدر بزرگم یک قواره زمین کشاورزی را به مساحت 5000 متر در سال 98 از پدر بزرگم بصورت صوری با فروشنامه یکی از املاک دارها خریداری کرده است
برای اطمینان بیشتر متن فروشنامه تقریبا به این صورت بود که فروشنده یعنی پدربزرگم 100 میلیون تومان بعنوان ثمن معامله بصورت نقدی و بدون جبر و زوری از مادرم(خریدار)دریافت و اقرار کرده و همه این هارا در فروشنامه با امضای چند شاهد ثبت کرده بودیم
حال بعد از فوت پدر بزرگم یکی از برادران مادرم ازش شکایت کرده که فروشنده(پدربزرگم)پولی را دریافت نکرده و این معامله مشکل دارد
بنظر شما این فروشنامه مشکلی دارد و داییم میتواند موفق شود؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پر واضح است که باید در محضر دادگاه رسیدگی و بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت قراردادها است مگر خلافش ثابت شود دایی شما باید ادله محکمی در جهت صوری بودن معامله ارائه دهد که کار مشکلیست.